نمازجمعه 7 مهرماه مصادف 8 محرم 1396 شهرستان عباس آباد

ساخت وبلاگ

نمازجمعه 7 مهرماه مصادف 8 محرم 1396 شهرستان عباس آباد

نمازجمعه 7 مهرماه مصادف 8 محرم 1396 شهرستان عباس آباد

خطیب امام جمعه شهرستان عباس آباد حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی

موضوعات خطبه

امربمعروف مسئولین

قیام کربلااحیاءامامت

ولایتمداری عاشورائیان

کشور انقلابی اداره شود

مطالبه گری خبرگان مردم

حججی انقلاب را بیمه کرد

مسئولین وبهشت رفتن مردم

مسئولین وحفظ‌روحیه انقلابی

خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را ،به تقوای الهی ،به پرهیزکاری ،به خویشتنداری ،به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.

یکی از نشانه های تقوا ولایتمداری و تبعیت از ولی امر است این مطلب از وجود امیرالمومنین در کتاب قیم نهجش اینگونه نقل شده است،وتقوا بالقعائد فاتبعوهوثوق و اعتماد به پیشوا و رهبر اسلامی و تبعیت محض از فرامین و منویات ولی امر از جمله ویژگی های اهل ایمان و وفاداران به ولایت اسلامی و ارزش های مکتب  است البته این درس کربلا است.ماه محرم که دانشگاه تربیتی امام حسین و کنگره بزرگ اسلامی است باید ما درس هایی کسب کنیم به فرهنگ غنی عاشورا نزدیک بشویم به هدف قیام کربلا نزدیکتر بشویم.

این روزها که شور حسینی در جامعه موج می زند باید با شعور عاشورایی پیوند بخورد زمانی شعور عاشورایی در دل و جان و روح ما حک می شود ما به دنبال هدف حسین بن علی باشیم به دنبال این باشیم که انگیزه قیام آقاحسین بن علی چه بوده است چرا آقاحسین بن علی به سوی کربلا حرکت می کند با وجود اینکه می داند جریان کربلا و قرارگرفتن 72 نفر در مقابل انبوه جمعیت لشکر یزید کشته شدن را به دنبال دارد و شهادت در راه خدا نتیجه آن خواهد بود.اما قیام می کند با وجود اینکه سیاستمداران بزرگ آن عصر، امثال ابن عباس،عبدالله جعفر،محمد حنفیه حضرت را توصیه به مدارا و مصلحت اندیشی و گوشه نشینی می کردند و افرادی چون مام ایمن و ام سلمه حضرت را از رفتن به این سفر منع می کردند اما آقاحسین بن علی بدون مصلحت اندیشی به سوی کربلا حرکت می کند و قیام می کند.

انگیزه قیام شان را که در خطبه اول بیان کردیم در وصیت نامه ای برای برادرش مکتوب می کند «إِنّى لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَلا بَطَرًا وَلا مُفْسِدًا وَلا ظالِمًا که قیام من جنبه منفی ندارد،قیام من برای شرارت نیست ،قیام من برای ظلم نیست ،قیام من برای فساد انگیزی نیست ،برای برپا کردن فساد نیست،قیام من برای ریاست و مقام نیست إِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاِْصْلاحِ فى أُمَّةِ جَدّى،قیام حسین تماما جنبه مثبت دارد من می روم تا جامعه نبوی را اصلاح کنم.

مگر فساد جامعه نبوی چه بوده است که آقا حسین بن علی را به قیام وادار کرده است؟ چه فسادی در آن جامعه نبوی آن روز اتفاق افتاد که امام حسین دست زن و بچه اش را می گیرد و با 72 تن وارد صحنه غمبار کربلا می شود.

فساد آن روز چه بود؟

آیا مردم آن روز، نماز نمی خواندند؟ مردم نماز می خواندند،مردم نماز خوبی می خواندند حتی اهل نافله بودند.

آیا مردم آن روز ،روزه نمی گرفتند؟ مردم روزه می گرفتند.

آیا مردم آن روز، قرآن نمی خواندند؟ مردم قرآن می خواندند،خیلی هایی که در مقابل حسین بن علی بودند حافظ قرآن بودند.

آیا مردم آن روز،حج را رها کرده بودند و مناسک حج را انجام نمی دادند،نه مردم به حج می رفتند ،مکه می رفتند،بیت الله الحرام را طواف می کردند،اصلا خود امام حسین از بین حاجیان به سوی کربلا حرکت کرد از حاجیان دور خانه خدا جدا شد و قیام کرده است.

پس قیام امام حسین برای چه بود؟

پس چه فسادی در جامعه آن روز بود؟

ببینید قیام امام حسین برای این بود که امامت از جامعه رخت بر بسته بود،ولایت ائمه در جامعه از بین رفته بود،حاکمیت اسلامی به دست یک فرد ظالم ضد دین افتاد امام حسین قیام کرد تا ولایت و امامت را زنده کند.

در تاریخ آمده است همه یاران ابی عبدالله با تمام وجود در خدمت ولی حق بودند ،یعنی باید درس ولایتمداری را از عاشورا بگیریم همه یاران حسین بن علی تا زنده بودند اجازه ندادند حضرت امام حسین وارد میدان شود،اگرچه می دانستند همه آنها حتی خود امام حسین کشته خواهد شد و خود امام حسین در شب عاشورا خبر شهادت خود و همه یاران خودش را داده بود اما تا زنده بودند ولی حق را تنها نگذاشته بودند. همه سفارش ولی حق را می کردند وقتی حضرت در شب عاشورا فرمود:همه فردا کشته می شوید از تاریکی شب استفاده کنید هرکسی که می خواهد برود از صحرای کربلا از میدان و معرکه جنگ خارج شود از تاریکی شب استفاده کند و برود،در تاریخ داریم زهیربن قین بلند شد و گفت بخدا سوگند دوست دارم کشته شوم سپس زنده شوم و دوباره کشته شوم تا هزار مرتبه اینگونه کشته شوم خدا بدین وسیله جان شما و این جوانان خاندان شما را سلامت بدارد.

حبیب بن مظاهر وقتی در آخرین لحظات جان دادند مسلم بن عوسجه بالای سر او رسید دید مسلم بن عوسجه با انگشت خود امام را نشان می دهد گفت به تو وصیت می کنم تا پای جان از او حمایت کنید حبیب بن مظاهر گفت بخدا قسم آن حضرت را تا پای جان یاری خواهم کرد.

وقتی به میدان می رفتند شعار ولایتمداری می دادند،رجز که می خواندند می گفتند :امیری حُسَینٌ وَ نعِمَ الامیر حسین امیر ما است.  ولی حق امیر ما است ما سرباز ولی حق حسینیم و ظهر عاشورا وقتی تقاضا می کنند نماز ظهر عاشورا را با حسین بن علی اقتدا کنند یعنی می خواهند بگویند که حسین جان ما می خواهیم روز عاشورا نماز ظهر را با تو بخوانیم تا در تاریخ ثبت شود که تا آخرین لحظه به امام خود اقتدا کردیم.

آنقدر وفادار بودند تا اصحاب و یاران حضرت زنده بودند اجازه ندادند کسی از بنی هاشم وارد میدان شود یعنی تا ما هستیم ولی حق نباید وارد عرصه میدان و کارزار شود ولی حق و امام نباید هزینه شود.

آیا مسئولین ما که تمام عملکرد خودشان را و تمام تفکر خودشان را بر مبنای عاشورا تفسیر و تحلیل می کنند آیا درس ولایتمداری را از یاران حسین بن علی و از کربلا آموختند؟

ما می بینیم در همه مسائل می خواهند اول رهبری موضع گیری کند و هزینه شود بعد خودشان وارد میدان بشوند.

در بحث مذاکرات رهبری معظم از اول فرمودند من به مذاکرات خوشبین نیستم ،اما من مانع مذاکرات نمی شوم ولی به امریکا اعتماد نکنید،امریکا بدعهد است به امریکا اعتماد کردند بعد آمدند گفتند ما همه کارهایی که انجام دادیم زیر نظر رهبری انجام دادیم.

یعنی هزینه های برجام و این همه خسارت محضی که رهبری فرموده است ،سم مهلکی را که رهبری فرموده است را بر دوش رهبری انداختند.آیا به حرف رهبری گوش کردند.

امام حسین به یارانش فرمودند که فردا همه کشته می شوید ،که فردا حتی آب را هم بر شما تحریم می کنند ،من بیعت را از شما برداشتم اگر می خواهید جان سالم بدر ببرید امشب از تاریکی شب استفاده کنید بروید اما اگر سعادت ابدی می خواهید پای رکاب حسین بمانید به سوی حاکمیت یزیدیان نروید یاران حسین بن علی با اعتماد به امامشان در کنار ولی حق ماندند و جان خود را فدا کردند.

در نظام اسلامی باید اینگونه باشیم.به رهبری معظم اعتماد کنیم که او بیش از همه مصلحت نظام را می داند .

آیت الله العظمی گلپایگانی بزرگ که بر جنازه امام راحل نماز خواند و برخی ها گفتند او باید رهبر جامعه بشود اما او می گوید که من آن شب تا صبح نخوابیدم وقتی خبر دادند که سیدعلی خامنه ای(حفظه الله)امام مسلمین و رهبر جمهوری اسلامی شدند فرمودند که اگر من هم در خبرگان بودم غیر از ایشان کسی دیگر را انتخاب نمی کردم.نامه تبریک خدمت ایشان می فرستند و پیغام می دهد :جناب آقا سید علی خامنه ای(حفظه الله)اگر اتفاقی در کشور افتاده ،اگر موضوعی در کشور بوده از نظر ما درست نبوده ما یک بار به شما تذکر می دهیم اگر تغییر دادی که دادی اگر انجام ندهی و تغییر ندهی دوباره تذکر نمی دهیم چون می دانیم که تو مصلحت نظام را بهتر میدانی و آنچه که درست است انجام می دهی چون تو رهبر جامعه ایران هستی.

ببینید این تفکر یک مرجع تقلید است که اینگونه درباره رهبری سخن می گوید و به رهبری جامعه اعتماد دارد .رهبری معظم در چهار سال گذشته بارها فرمودند به امریکا و غرب اعتماد نکنید به سوی غرب نروید به سوی آنها دست دراز نکنید،اقتصاد مقاومتی را در کشور اجرایی کنید.اما گفتند تحریم ها کمر اقتصاد ما را شکسته ما حتی نمی توانیم به راحتی آب بخوریم چون تحریم هستیم.باید به توافق برسیم و توافق کنیم ،کاری کنیم که هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم زندگی مردم بچرخد اما امروز طوری شده است که نه تحریم ها برداشته شده است نه غرب و امریکا به تعهدات خود عمل کردند نه بانک ها با ما معامله می کنند حتی امروز چرخ سانتریفیوژها هم نمی چرخد و چرخ زندگی مردم هم در رکود مانده است و نمی چرخد و تحریم ها جدیدی هم اعمال شده است،حتی سرمایه های بلوکه شده ما را به ما برنگرداندند و حتی هواپیماهای خریداری شده ما را به ما نمی دهند و مصادره کردند.اما ما تمام تاسیسات هسته ای خود را نابود کردیم که قدرت هسته ای خود را ازبین بردیم تازه مسئولین بعد از چهارسال ،بعد از مرگ سهراب و بعد از نابودی تاسیسات هسته ای، حالا رئیس دولت و وزیرامورخارجه به بدعهدی امریکا رسیدند و می گویند رهبری درست فرمودند.رهبری معظم هم گله مند شدند و فرمودند:امروز طرف مقابل ما هر غلطی بکند نقض برجام نیست اما ما یک مختصر تکانی بخوریم نقض برجام محسوب می شود این خطا است این نباید اتفاق بیافتد. اگر این اتفاق میافتد بخاطر عدم اتکا به قدرت داخلی است و از اتکا به قدرت طرف مقابل بوجود می آید آن وقت است که با ادبیات سخیف و گانگستری به نظام ما حمله ور می شوند که رهبری معظم این مشکلات را بخاطر نگاه غیر انقلابی و اداره غیر انقلابی کشور می داند به مجلس خبرگان توصیه ایی می کند که به چند توصیه اشاره کنم.

اول اینکه این تشکیلات ،رهبری را در اداره راهبردی انقلاب اسلامی کمک کند.امام مدبر انقلاب به صراحت بیان می کند که هرچند دستگاه های اجرایی و تقنینی کشور موظف به دفاع از انقلاب و پیشبرد انقلاب هستند اما برای این وظیفه مشخص ،طراحی نشده است یعنی کشور باید اداره انقلابی بشود اما نگاه این دستگاه ها به طور طبیعی همان راهی است که می روند.کافی نیست اداره انقلابی لازم است که بر دستگاه های کشور حاکم نیست.

دوم اینکه رهبری تشکیل یک هیئت اندیشه ورز برای نگاه راهبردی به تداوم انقلاب را از مجلس خبرگان می خواهد بررسی کنیم که آیا انقلاب اسلامی بر آن اهدافی که ایجاد شده است حرکت می کند؟ چقدر ما به اهداف انقلاب نزدیک شدیم؟ در مورد کدام هدف توقف کرده ایم؟ در مورد کدام هدف پسرفت داشته ایم؟ باید کشور بر اساس اهداف انقلاب و آرمان های شهدا و انگیزه انقلابی امام راحل پیش برود.

سوم اینکه مجلس خبرگان از دستگاه های اجرایی و تقنینی و قضایی مطالبه داشته باشد که بر اساس اهداف انقلاب حرکت کنند.نه اینکه فقط مجلس خبرگان مطالبه داشته باشد بلکه همه مردم باید مطالبه داشته باشند که اصل مطالبه گری توصیه رهبری است.از قوای سه گانه ،خصوصا از قوه مجریه، از دولتمردان، از نمایندگان مجلس، از شوراها مطالبه داشته باشید در جهت پیشرفت انقلاب در جهت پیشبرد اهداف انقلاب تلاش کنند کشوررا باید اداره انقلابی کنند،انقلابی عمل کنند این خواسته رهبری است که مجلس خبرگان از قوای سه گانه بخواهند.حتی رهبری فرمودند:علمای دارای منبر،ائمه جمعه ،نخبگان استان ها و شهرستان ها،شخصیت های برجسته، این مطالبه را با توضیح و تبیین به صورت یک گفتمان دربیاورند آنقدر بیان کنند تا به یک مطالبه عمومی شود تا مسئولین کشور را ،انقلابی اداره کنند.دستگاه های کشور هم موظف به پاسخگویی به مطالبات مردمی هستند.

اداره انقلابی کشور یعنی چه ؟  اداره انقلابی کشور یعنی پاکسازی کشور از امیختگی با فرهنگ منحط غرب است که مجذوب غرب نباشیم،تحت تاثیر غرب نشویم و نباشیم،پذیرای فرهنگ غرب نباشیم،در زمینه سیاسی تحت تاثیر و مطیع غرب نباشیم ،به قول رهبری معظم روی پای قدرتمند خود بایستیم نه اینکه به عصای دیگران تکیه بزنیم ،با عصای امریکا و اروپا نمی شود کشور را اداره کرد اینکه تحت عنوان توسعه وابسته با اقتصاد و سیاست جهان هضم بشوید،با قدرت های پوشالی جهان و بین المللی و منطقه ای همراه بشوید و بر عصای آنها تکیه کنید به جایی نمی رسید.چون این ابرقدرت های ظاهری دنیا اجازه نخواهند داد با عصای آنها و امکانات آنها به پیشرفت برسی،آنها اجازه نخواهند داد به عصای آنها پیشرفت کنید.باید روی پای خودتان بایستید تمام توان،تمام استعدادها،ظرفیت داخلی و امکانات را به کار گیرید ،نیروها را بسیج کنید مشکلات کشور را حل کنید یعنی با بکارگیری ظرفیت جوانان ،نخبگان،کشاورزان،کارگران،فرهنگیان،اساتید حوزه و دانشگاه با ظرفیت و امکانات داخلی ،سرمایه های داخلی مشکلات کشور قابل حل هستند اگر اینگونه عمل شد کشور انقلابی اداره می شود و گرنه نخواهد شد.

چهارم اینکه باید روحیه انقلابی حفظ و حراست شود شرط دوام حیات جمهوری اسلامی ،دوام حیات انقلاب اسلامی ،روحیه انقلابی گری است این سخن رهبری است.اگر روحیه انقلابی نباشد جمهوری اسلامی دوام نخواهد داشت،اگر روحیه انقلابی ازبین برود جمهوری اسلامی ازبین خواهد رفت تمام زحمات این ملت و تمام ثمرات خون شهدا ازبین خواهد رفت.بنابراین انگیزه های انقلابی برای حفظ جمهوری اسلامی ضروری است حالا باید بررسی شود که آیا این انگیزه های انقلابی در این سی و هشت سال انقلاب زیادتر شده یا کمتر شده؟ چه عواملی موجب می شود که انگیزه های انقلابی ازبین برود؟چه مقابله هایی با انگیزه های انقلابی صورت می گیرد؟اگر بچه های انقلابی در جذب و بکارگیری ادارت مورد بی اعتنایی قرار می گیرند این مبارزه با انگیزه های انقلابی است.این برای ازبین بردن روحیه انقلابی است. (تکبیرحضار)

باید یکی از شرایط جذب در ادارات، انگیزه انقلابی و روحیه انقلابی باشد که بارها رهبری معظم در سخنانشان فرمودند:به بچه های انقلابی و حزب اللهی کمک کنید آنها را یاری کنید. معنای این سخن همین است این یک مطالبه براساس نگاه و حرکت انقلابی کشور است.

اینکه مسئولین هنوز دل رهبر را می شکنند با فتنه گران می نشینند اینها انگیزه و روحیه انقلابی ملت را سست می کنند.

شعری که دیشب در بیت رهبری توسط مداح خوانده شد این بود:

مردم شهیدان جزء ولی چیزی ندیدند                غیراز حسین بن علی چیزی ندیدند

امروز اگر بودند با ما گرچه هستند                         آیا کنار فتنه گرها می نشستند

چرا مردم را دچار دوگانگی می کنید؟

خودتان سران فتنه را در شورای عالی امنیت ملی ممنوع التصویر و حصر کردید،خودتان برایشان مویه می کنید و گریه و ناله سر می دهید و با آنها می نشینید و از آنها دفاع می کنید که مردم را فریب بدهید و می خواهید هزینه های این بحث حصر سران فتنه را روی دوش رهبری بار کنید؟ بدا بحالتان شعار حضار (فتنه گر حیا کن مملک را رها کن)

اینکه درس ایثار و شهادت درس ایثارگری حسین فهمیده و نواب صفوی و درس مقاومت و فلسطین را از کتاب های درسی بچه هایمان حذف می کنند می خواهند  انگیزه های انقلابی روحیه انقلابی بچه ها را سست کنند اما خدا یک محسن حججی را آنقدر عظمت می دهد که حجت خدا برای مردم انقلابی می شود که جهان را به لرزه درمی آورد و به جوانان ما ،روحیه ایثار و شهادت می دهد و آن همه جمعیت در تشیع جنازه اش شرکت می کنند که باید از این روحیه انقلابی گری مردم تشکر کرد که اینگونه شهید انقلابی خود را بدرقه کردند.

و اینکه رئیس دولت و دولتمردان و هیئت وزیران و شورای شهر و شهرداری تهران در این تشیع جنازه شرکت نکردند جای سئوال برای همه مردم انقلابی که باید گفت آن هم توفیق می خواهد این موجب تضعیف روحیه انقلابی مردم می شود که چرا این مسئولین در حرکت های انقلابی مردم را همراهی نمی کنند؟

9 دی که می شود در آن جشن انقلابی مبارزه با فتنه هیچ مسئولی دیده نمی شود چرا ؟

مگر شما فتنه را قبول ندارید؟

مگر شما حرف رهبری را قبول ندارید؟ که فرمودند : عده ای کشور را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند و فتنه خط قرمز ما است. پس چرا مراسم های 9 دی را شرکت نمی کنید.(شعار مرگ بر فتنه گر حضار)

اینکه رئیس دولت و دولتمردان در برابر دشمنان منفعل باشند و جواب گزافه گویی ها و جواب نقض برجام دشمن را ندهند انگیزه و روحیه انقلابی را سست می کنند.

اما اینکه پاسداران انقلاب اسلامی بعد از حمله داعش به مجلس ،مقر داعشیان را بمب باران و موشک باران  می کنند این روحیه انقلابی مردم را تقویت می کند.

اینکه موشک بالستیک خرمشهر بعد از سخنان ترامپ رونمایی می شود این انگیزه انقلابی و روحیه انقلابی مردم را تقویت می کند و اینکه رئیس دولت در مراسم هفته دولت پاسخ دندان شکنی به زیاده خواهی استکبار می دهد و می گوید چه بخواهید و چه نخواهید از مردم مظلوم یمن و سوریه و. فلسطین دفاع خواهیم کرد و چه بخواهید و چه نخواهید قدرت دفاعی و نظامی خود را آن مقدار که لازم باشد تقویت خواهیم کرد این کلام آقای دکتر روحانی هم قابل تقدیر است و هم روحیه انقلابی مردم را تقویت می کند.

پنجم اینکه روحیه انقلابی تربیت دینی می کند با تقویت انگیزه های انقلابی مردم را به سوی تدین ببرید،مردم به سوی هدف عالیه که رسیدن به سعادت ابدی به جنت المأوی هست رهنمون کنیم که این وظیفه حکومت اسلامی است که مردم را به بهشت برسانند نه اینکه برخی بگویند :ما نباید مردم را به زور به بهشت ببریم ،بهشت رفتن و جهنم رفتن مردم به ما ربطی ندارد که رهبری می فرماید:این نظر صحیحی نیست به حکومت و مسئولین مربوط می شود ما باید راه بهشت را به سوی مردم باز کنیم و مردم را تشویق کنیم که این کار انبیاء بوده است انبیاء برای این آمدند که مردم را به بهشت برسانند تمام انزال کتب و ارسال رسل برای این بوده است و همه زحمت ها و مجاهدت ها برای این است که مردم به جهنم کشانده نشوند این وظیفه ما است که باید این کار را انجام بدهیم این وظیفه حکومت است که مردم را به دین خوشبین کنیم که این امر بستگی به عملکرد مسئولین دارد در این حکومت اسلامی مسئولین طوری عمل کنند که مردم به دین و دیانت خوشبین بشوند به دین و دیانت اقبال کنند نه اینکه مسئولین خیانت کنند ،دروغ بگویند ،اختلاس کنند،حقوق های نجومی بگیرند وام های چندصد میلیاردی بگیرند،اشرافیگری کنند و دم از دین و دیانت بزنند و لباس دین بپوشند و مردم را به دین و دیانت بدبین کنند که این بدترین چیز است.(تکبیرحضار)

اینهایی که خیانت به مردم می کنند، اینهایی که خیانت به بیت المال مسلمین می کنند ،حقوق های نجومی می گیرند اینها به بهشت و جهنم من و شما کاری ندارند اینها کار به جیب خودشان دارند و فردای قیامت باید پاسخگو باشند.

اسلام برای بهشتی شدن مردم امر به معروف و نهی ازمنکر گذاشته است که یکی از اهداف آقا حسین بن علی در قیام کربلا بود و اجرای آن به دو صورت است یکی از سوی مردم است که آن تذکر لسانی است که بر هر مسلمانی واجب است تا مردم را از بدی برحذر دارند به خیر و خوبی دعوت کنند. اما قسم دوم امربه معروف و نهی ازمنکر مربوط به نیروی انتظامی است که تقارن محرم با هفته نیروی انتظامی را به فال نیک می گیریم نیروی انتظامی برقرار کننده امنیت کشور ،برقرار کننده امنیت شهر برای مقابله با مفاسد اجتماعی است امنیت کوچه خیابان های شهر و روستا ،امنیت اخلاقی جامعه ،امنیت حیثیتی و اجتماعی ،مبارزه با مفاسد اجتماعی،مبارزه با  فساد ،فحشا،بی حجابی و مبارزه با اعتیاد مواد مخدر و مشروبات از وظایف نیروی محترم انتظامی است رفع مزاحمت ها و سروصداها امنیت روانی جامعه برعهده نیروی انتظامی است که این همه حجم کار از سوی نیروی انتظامی در مرآ و منظر مردم انجام می شود که از همه گروه های انتظامی، پلیس،راهور ،کادر فرماندهی،فرمانده نیروی انتظامی جناب آقای دکتر ابراهیمی،دریایی و مرزبانی و راهور تقدیر و تشکر می نماییم.

امروز روز آتش نشانی هم هست به زحمتکشان این عرصه، آتش نشان همیشه بیدار شهرمان که با لباس مخصوص آتش نشانی هم در نمازجمعه حضور پیدا کردند تبریک می گویم و تشکر می کنیم.و امیدواریم که مشکلات این عزیزان هم مرتفع شود و مسئولین توجه ویژه ای به این زحمتکشان هم داشته باشند.

امام جمعه شهرستان عباس آباد...
ما را در سایت امام جمعه شهرستان عباس آباد دنبال می کنید

برچسب : نمازجمعه,شهرستان, نویسنده : smmohammadi9300a بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 10 مهر 1396 ساعت: 13:26